Om foreningen

Jazzselskabet er en forening med cirka 40 år på bagen, hvis formål er at støtte og fremme interessen for jazz – især i Aarhus.

Som medlem får du rabat på alle Jazzselskabets arrangementer.

Du får også tilsendt medlemsblad og nyhedsmail med koncertoplysninger mv., samt du får mulighed for at deltage i sommerfest, nytårskur og jazzture … og frem for alt hjælper du Aarhus til et bedre og mere spændende jazzmiljø.

Bent J - den første formand
Bent J. Jensen – foreningens første formand

Jazzselskabet i Aarhus er stiftet i 1970 med den legendariske Bent J. som første formand.

Efter en beskeden start med det sociale, musikalske samvær i centrum er foreningen langsomt vokset og blevet en vigtig faktor i det aarhusianske jazzliv.

Aktiviteterne er efter Jazzbar Bent J´s lukning i 2008 flyttet ud i byen, og ”Skabet” afholder normalt ca. 40 koncerter årligt, hvor arven fra jazzbaren med forkærlighed for swing og Be Bop er ført ajour med musik, der præsenterer en bred vifte af den nyere jazz i samarbejde med først og fremmest Kunsthal Aarhus, NyV58 og Musikhuset Aarhus.

Fra 1973 har Jazzselskabet i Aarhus uddelt Gaffelprisen, Danmarks ældste jazzpris.

Du er her: ForsideOm foreningen

Jazzselskabet Aarhus