2 X Bülow Quartet + Bernt Rosengren / Jazz Meets Tango

  • Jazz Meets Tango – Lørdag d. 8. oktober kl. 20
  • Teatret Svalegangen, Rosenkrantzgade 21, 8000 Aarhus C
  • Entre: 120 / 100
  • 2 X Bülow + Rosengren – Søndag d. 9. oktober kl. 17
  • Kunsthal Aarhus, J. M. Mørks Gade
  • Entré: 120/90
  • Billetforsalg: Billetto

cgerberJazz Meets Tango

To profiler fra tango- og jazzverdenen mødes på Teatret Svalegangen d. 8. oktober: tyske Christian Gerber indtager scenen sammen med danske Christian Vuust. Anledningen Jazz Meets Tango – arrangeret i samarbejde mellem Jazzselskabet i Aarhus og Svalegangen. Christian Gerber er blandt Europas mest efterspurgte bandoneon-spillere. Christian Vuust hører til eliten af danske jazzsaxofonister.

Jazz Meets Tango giver jazzfolket mulighed for at opleve argentinsk tango med et strejf af jazz og tangofans får chancen for at høre jazz med et twist af tango.

Repertoiret – kendte jazz- og tangoklassikere – fremføres så de to genrer farver og inspirerer hinanden.

Christian Gerber og Christian Vuust bliver akkompagneret af Jens Jefsen (bas) og Ulrik Bisgaard (trommer). Eventen foregår på Svalegangens Foyerscene og åbner med koncert 20-21.30. Herefter ryddes gulvet og foyeren omdannes til argentinsk milonga (dansested) med tango DJ Daniel Dalsgaard.

bernt-og-christina

2 X Bülow Quartet feat Bernt Rosengren

Med baggrund i en stor kærlighed til 50 og 60’ernes jazz repræsenterer 2 X Bülow Quartet (m. mor og søn) en nutidig udgave af den klassiske jazzkvintet.

Orkesteret indfanger på smukkeste vis den sjæl, der er kendetegnene for jazzen ved deres fælles, intense tilstedeværelse i musikken, hvor den skabende, improviserende tilgang til de klassiske jazzstandards er i højsædet.

Et ualmindeligt solidt swingende rytmegruppespil lægger grunden for solisternes frie himmelflugt over en perlerække af melodier.

Bernt Rosengren er en af Sveriges fineste og mest helstøbte musikere, der igennem en menneskealder har glædet jazzelskere med sin melodiske, hjertevarme tilgang til bebopjazzen.

Christina von Bülow, saxofon

Pelle von Bülow, guitar

Daniel Franck, bas

Frands Rifbjerg, trommer

Bernt Rosengren, tenorsaxofon

 


← Alle Tidl. arrangementer

Du er her: ForsideTidl. arrangementer2 X Bülow Quartet + Bernt Rosengren / Jazz Meets Tango

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk