Duokoncert Stowell/Kwella

  • Torsdag d. 12. oktober kl. 20
  • Musikhus Aarhus, Kammermusiksalen
  • Fri entré

De to jazzguitarister John Stowell og Jens Christian Kwella mødes her i et unikt samarbejde. Bl.a. i forbindelse med Kwellas stilling som lektor på konservatoriet i Aalborg har de siden 2009 løbende samarbejdet omkring en række projekter. Senest i foråret 2016 hvor Kwella skrev ny musik for tre guitarer, som blev indspillet af Stowell/Kwella sammen med Ulf Bandgren.

John Stowell begyndte sin succesfulde karriere i begyndelsen af ​​1970’erne og har blandt andet dannet duo med bassisten David Friesen i New York. Stowell turnerer, indspiller og underviser internationalt. Han har været artist-in-Residence på skoler i Tyskland, Indonesien, Argentina, og i USA og Canada.

Jens Kristian Kwella har de sidste 25 år bevæget sig inden for alle jazzens genrer og spillet en lang række koncerter i ind- og udland. I 2017 udgiver han sit syvende album i eget navn, Global Guitars – med medvirken af syv internationale guitarister. Duoen vil udforske de klanglige muligheder, det giver at arbejde med 12 strenge i stedet for 6 og vil inddrage udtryk og indtryk fra de mange muligheder, den elektriske guitar rummer.

Repertoiret vil være egne kompositioner og nye arrangementer af andres numre.

 


← Alle Tidl. arrangementer

Du er her: ForsideTidl. arrangementerDuokoncert Stowell/Kwella

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk