Et musikalsk møde med Aarhus’ store digter Peter Laugesen

  • Tirsdag 31. september, kl. 17
  • Gyngen, FO-byen, Frederiksgade 78C
  • 130/100 kr. (øvrige/medlemmer) Køb alm billet her Medlemsbillet købes i døren

Christian Vuust & Peter Laugesen giver koncert som en del af Aarhus Festuge. Vuust & Laugesen er fire jazzmusikere i et strømførende møde med en af vor tids største danske digtere, Peter Laugesen.

Vuust og Laugesens samarbejde kan kaldes en slags moderne jazz and poetry. Når Peter Laugesen lader sine ord gå i clinch med musikken, er der altid noget originalt på spil. Som en unik digterstemme i dansk litteraturhistorie bidrager han med en personlig og overbevisende timing, og falder opfindsomt ind i orkestrets stemningsfulde og subtilt swingende musik. Christian Vuusts kompositioner danner rammerne for en organisk strøm af toner, ord og harmonier, vakt til live af musikerne og Laugesen i fællesskab.

Christian Vuust (f. 1964) er jazzsaxofonist og komponist fra Aarhus. Han medvirker på over 90 pladeindspilninger, heraf på de 14 også som komponist. Modtog i 2017 Gaffelprisen, Danmarks ældste eksisterende jazzpris. Han har turneret over hele verden med sin musik – bl.a. seks gange i Japan.

Peter Laugesen (f. 1942) er digter og dramatiker, bosiddende i Aarhus. Modtager af Det Danske Akademis Store Pris. Har udgivet over 60 digtsamlinger, og har igennem mange år optrådt i diverse musikalske sammenhænge.

“Laugesen er solist på instrumentet ord, og det emmer ud af højtalerne i blå røg, hvor meget digteren nyder det, når han reciterer mestrenes navne: ”Kerouac, Olson, Ginsberg, Gillespie, Charlie Parker” – og det lige på beatet.” (litteraturnu.dk)

Line-up

  • Peter Laugesen
  • Christian Vuust, tenorsaxofon og komposition
  • Esben Tjalve, klaver
  • Torben Bøtker Bjørnskov, bas
  • Frederik Bülow, trommer

 


← Alle Tidl. arrangementer

Du er her: ForsideTidl. arrangementerEt musikalsk møde med Aarhus’ store digter Peter Laugesen

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk