Familiekoncert: Harbeck Live Jive Jungle

  • Søndag 11. marts kl. 15
  • B-huset, Skovgaardsgade 3
  • Entré: Gratis adgang under 18 år, voksne 100/130 kr (medlem/ikke medlem)


Jan Harbeck Live Jive Jungle er medrivende musik, og rammerne for denne koncert er løse, så der er plads til at blive revet med af den funky musik med hårdt svingende, saftige grooves.
 
De der har lyst til at danse til musikken, er meget velkomne til det; de der har lyst til at se en film eller spille et spil på deres tablet (med høretelefoner eller uden lyd) kan gøre det uden nogen rynker på næsen. Og skulle nogle sidde uroligt på stolen, er der også plads til det, så forældre kan nyde koncerten uden skræmte at ty til bestikkelse for at få poderne til at sidde stille. Her må alle sidde og gøre som de vil. I B-huset er der endda god mulighed for at gå udenfor og lege, da der er en legeplads og rekreative områder lige uden for døren.
 
Musikken vil dog ikke være særlig rettet mod børn. Det vil være en fed koncert med Jan Harbeck Jungle Jive, som præsenteres helt på linje med vore andre koncerter. Der er altså både åbent for børnefamilier, familier uden børn, singler, springgymnaster, folk der endnu ikke har fået hår og folk, der har mistet håret – og endda de, der rent faktisk har hår. Vi glæder os til at se jer.
 
Line up
Jan Harbeck, tenor saxofon
Thor Madsen, guitar
Jeppe Skovbakke, el-bas
Peter Leth, trommer

 


← Alle Tidl. arrangementer

Du er her: ForsideTidl. arrangementerFamiliekoncert: Harbeck Live Jive Jungle

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk