Kathrine Windfeld & Aarhus Jazz Orchestra

  • Torsdag 31. oktober 2019 kl 19:30
  • Atlas, Vester Alle 15, 8000 Aarhus C
  • Entre: 135 kr. / 75 kr. ( øvrige / unge u. 25 år )
  • Køb billet i forsalg her
  • MEDLEMMER AF JAZZSELSKABET ENTRE: 100 kr.
  • DENNE RABAT BILLET KØBES HER
  • ( NB. Rabatlink åbner i højre side )

 

Kathrine Windfeld har de seneste år blæst anmeldere og publikum bagover med sine farverige, eksplosive kompositioner og raffinerede arrangementer, og er samtidig en rost og anerkendt dirigent og bandleader.
Til denne koncert vil Aarhus Jazz Orchestra, et af Danmarks førende bigbands, fortolke Kathrine Windfelds materiale – både nyt og gammelt – og der er således lagt op til en række koncerter, som på højeste niveau vil afspejle Windfelds kreative drive og energi, orkestrets improvisatoriske færdigheder og Windfelds betagende kompositioner.

Line-up:
Aarhus Jazz Orchestra
Kathrine Windfeld (dirigent)
Special guest: Adam Ross (trommer)

Kathrine Windfeld
Komponist, arrangør, dirigent og pianist
“There is nothing explicitly Scandinavian about the music in Latency, which could pass for a top-notch American Big Band. Windfeld’s modern mainstream arrangements utilise dense ensembles and explore a colorful array of moods.” – Downbeat, Scott Yanow (US)
Kathrine har med sit eget bigband, og i et hav af andre sammenhænge, gjort sig bemærket som en af de førende komponister og arrangører på den europæiske jazzscene.
Hendes første udspil ”Aircraft” fra 2015 var nomineret til hele 3 Danish Music Awards, hvoraf hun vandt prisen som ”Årets Nye Jazznavn”. I 2017 udkom opfølgeren ”Latency”, som fik strålende modtagelse i førende internationale magasiner og aviser som The Guardian (UK), Downbeat (USA) og Le Monde (FR). Pladen blev kåret som ”Årets Danske Jazzalbum 2017” i magasinet Jazzspecial og udløste en Carl-pris.

 


← Alle Komm. arrangementer

Du er her: ForsideKomm. arrangementerKathrine Windfeld & Aarhus Jazz Orchestra

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk