Steen Rasmussen Quinteto feat. Leo Minax

Søndag d.18 september  kl.17
Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade
Entré: 120/90 – Billetforsalg: Billetto

Brazilian Nights i Jazzhus Montmartre fredag 25. maj 2012. Steen Rasmussen Quartet feat. leo Minax. på scenen med Leo Minax, vocal, guitar, Steen Rasmussen, piano, Liss Wessberg, trombone,Yasser Pino, bas, Jonas Johansen , trommer og Jakob Andersen, percussion

Et gensyn med Steen Rasmussen og en af Brasiliens helt store vokalister. Sammen med Leo Minax tilfører hans Quinteto et originalt nordisk “twist” til brasiliansk musik, som vi troede vi kendte den.

Repertoiret er et mix af Minax’ egne smukke kompositioner, rundet af sofistikeret jazzet folklore og desuden smukt farvet af, at han i mange år har været bosiddende i Spanien, hvor han, såvel som i Brasilien, er en højt respekteret sangskriver, sanger og guitarist.

Bandleader Steen Rasmussen, hvis kærlighed til genren er både veletableret og højt respekteret, giver ligeledes sit kompositoriske bud på nordisk farvet brasiliansk jazz.

De øvrige musikere i Danmarks i særklasse bedste musikalske bud på brasiliansk inspireret jazz fuldender bandet med stor integritet og dyb forståelse for musikkens strømninger.

Leo Minax, vokal, guitar

Steen Rasmussen, piano

Lis Wessberg, trombone

Jacob Andersen, percussion

Yasser Pino, bas

Jonas Johansen, trommer

 


← Alle Tidl. arrangementer

Du er her: ForsideTidl. arrangementerSteen Rasmussen Quinteto feat. Leo Minax

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk