Emil Hess Evolution Orchestra / Aarhus Improvisers Orchestra

  • Aarhus Jazz Festival
  • Søndag d. 10. juli kl 17
  • Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade, 8000 Aarhus C
  • Entrè: 120/90
  • Billetforsalg: https://billetto.dk/

Emil Hess-1Emil Hess leder og komponerer til Evolution Orchestra – et sprudlende farverigt orkester der siden 2002 har givet mange medrivende koncerter.

Orkesteret består af Rich Huntley fra NYC + erfarne københavnske jazzmusikere med hver deres personlige lyd., Tilsammen udgør de et stærkt kollektiv med en farverig instrumentkombination.

Musikken har friskheden af en lille gruppe og klangmulighederne fra det store orkester, hvilket giver en spændende udtryksform for en jazzkomponist, der søger det kreative i nuet og den musikalske dybde og udfordring, der er i at skrive for ni stemmer.

 

Line Up:
Emil Hess (t-sax, s-sax, b-cl), Simon Spang-Hanssen (fl, sax), Thomas Fryland trp,  flh)
Niels Gerhardt (trb, tb), Søren Lee (g), Thomas Clausen (p), Kasper Tagel (b),
Chano Olskær (drm, perc),  Richard Huntley (drm, perc)

Aarhus Improvisers Orchestra

søndag 10. Juli. Vestergade 58, 8000 C kl. 21

NyV58 – I samarbejde med Jazzselskabet Aarhus, Phonognom, DMF Aarhus

Entre: 50 kr.

AIO er et stort orkester, der balancerer mellem frit spil, styrede improviserede passager og nedskrevet musik. Medlemmerne huserer i det århusianske jazzmiljø og spiller her i orkestret på tværs af generationer. En god håndfuld af orkestrets medlemmer skriver de skitser, der danner grund for de kollektive improvisationer.

AIO opstod i 2014 og spillede med stor succes til Vinterjazz i 2015. I efteråret 2015 har gruppen været i gang med mindre eksperimenter, men har hele foråret været i øvelokalet og er til Jazzfestivalen klar med det helt store udtræk med næsten 20 musikere, der spiller smukt, voldsomt, inderligt, aggressivt, rasende, unisont, kaotisk, stille og for fuld hammer.

AIO består af

Lauge Didrikson (vl), Niels Hoppe (ss), Peter Brem (as), Bo Jacobsen (as), Jonas Enevoldsen (ts), Simon Skov (ts), Johannes Gammelgaard (bs), Nis Myrthue (bs), Jeppe Hjøllund (tp), Scott Westh (tp), Jens Balder (tb), Jens Bang (tb), Olga Witte (p), Matthias Gregersen (b), Jens Mikkel (b), Johannes Berg (dr), Mette Marie Ørnstrup (voc + perc)

 


← Alle Tidl. arrangementer

Du er her: ForsideTidl. arrangementerEmil Hess Evolution Orchestra / Aarhus Improvisers Orchestra

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk