Jazzselskabet er en forening hvis formål er at fremme interessen for jazz.

Som medlem får du rabat på alle Jazzselskabets arrangementer.

Foreningens koncerter præsenterer dansk og international moderne jazz – altid på et højt kunstnerisk niveau. Udover musikalske oplevelser af høj kvalitet bliver du en del af et fællesskab, og så støtter du samtidig jazzscenen.

Bent J - den første formand
Bent J. Jensen – foreningens første formand

Jazzselskabet Aarhus er stiftet i 1970 med den legendariske Bent J. som første formand.

Efter en beskeden start med det sociale, musikalske samvær i centrum er foreningen vokset og blevet en vigtig faktor i det aarhusianske jazzliv.

Aktiviteterne er efter Jazzbar Bent J´s lukning i 2008 flyttet ud i byen, og Jazzselskabet afholder 25-30 koncerter årligt, hvor arven fra jazzbaren med forkærlighed for swing og Be Bop er ført ajour med musik, der præsenterer en bred vifte af den nyere jazz i samarbejde med først og fremmest Gyngen, Atlas, Musikhuset Aarhus og DOKK1.

Fra 1973 har Jazzselskabet i Aarhus uddelt Gaffelprisen, Danmarks ældste jazzpris.

Du er her: ForsideOm foreningen

Jazzselskabet Aarhus