Om foreningen

Jazzselskabet er en forening med snart 50 år på bagen, hvis formål er at støtte og fremme interessen for jazz.

Som medlem får du rabat på alle Jazzselskabets arrangementer.

Du får også tilsendt medlemsblad og nyhedsmail med koncertoplysninger og frem for alt støtter du jazzmiljøet i Aarhus.

Bent J - den første formand
Bent J. Jensen – foreningens første formand

Jazzselskabet Aarhus er stiftet i 1970 med den legendariske Bent J. som første formand.

Efter en beskeden start med det sociale, musikalske samvær i centrum er foreningen vokset og blevet en vigtig faktor i det aarhusianske jazzliv.

Aktiviteterne er efter Jazzbar Bent J´s lukning i 2008 flyttet ud i byen, og Jazzselskabet afholder 25-30 koncerter årligt, hvor arven fra jazzbaren med forkærlighed for swing og Be Bop er ført ajour med musik, der præsenterer en bred vifte af den nyere jazz i samarbejde med først og fremmest Gyngen, Atlas, Musikhuset Aarhus og DOKK1.

Fra 1973 har Jazzselskabet i Aarhus uddelt Gaffelprisen, Danmarks ældste jazzpris.

Du er her: ForsideOm foreningen

Jazzselskabet Aarhus