Kommende arrangementer

LILLY feat. Gilad Hekselman & Kirk Knuffke

  • Søndag 12. september, kl. 15 
  • Gyngen, FO-byen, Frederiksgade 78C
  • 130/100/50 kr. Køb billet her

Jazzsanger og sangskriver Lilly-Ann Hertzman var i 2019 i New York for at indspille sit album The Song Is You med de to internationale stjernemusikere Gilad Hekselman og Kirk Knuffke. Det blev en afslappet, sjov og intens dag, og det er tydeligt at høre i musikken, der bærer præg af en åben stemning, legende tilgang og tilstedeværelse. Ved denne intim-triokoncert kan du opleve disse kvaliteter sammen med den særlige glød, der præger jazzen i USA.  

For knap tre år siden udgav Lilly duo-albummet Tenderly med Gilad Hekselman. Det fik en overvældende positiv respons fra USA, Tyskland og Danmark. Albummet blev valgt som Top Five Best Vocal Release 2017 af The New York City Jazz Record, der skrev: “Tenderly is a truly superb recording, which rightly raises the expectations for Lilly’s next effort”.

Line-up: Lilly-Ann Hertzman (v), Gilad Hekselman (g), Kirk Knuffke (c + perc). 


Jorge Rossy Danish Quartet

  • Onsdag 22. september, kl. 19
  • Erlings Jazz- & Ølbar, Nørreport 8   
  • 130/100/50 kr. Køb billet her

Vi får besøg af den catalanske trommeslager, pianist og vibrafonist Jorge Rossy. Jorge Rossy er en vidunderligt nysgerrig musiker, stilskabende både som komponist og som instrumentalist.  

Han regnes blandt de mest indflydelsesrige musikere i Europa, og han har tidligere besøgt Danmark med bla.

Jakob Bro, Palle Mikkelborg og Wayne Shorter. I Jorge Rossy Danish Quartet møder vi ham i rollen som vibrafonist og komponist i udsøgt selskab med tre musikere fra den danske jazzelite.

Rossy Danish Quartets repertoire henter inspirationer fra både bebop og nordisk jazz. De fire musikere boltrer sig med elegance, overskud, spontanitet og stor legelyst igennem et udpluk af egne kompositioner og velvalgte jazz standards. Koncerten finder sted på det hyggelige Erlings Jazz & Ølbar.

Line-up: Jorge Rossy (vib), Mads Hyhne (trb),  Nils Davidsen (b),  Martin Andersen (dr). 


Se tidligere arrangementer

 
Du er her: ForsideKommende arrangementer

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk