Kommende arrangementer

Jens Jefsen Trio – 13. december 2020 / Atlas Aarhus

  • Søndag 13. december 2020 – dør kl. 14 / koncert kl. 15
  • Voxhall, Vester Allé, 8000 Aarhus C
  • Entré: 175 / 145 / 90 ( øvrige / medlemmer / studerende )
  • Køb billet her

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg på Voxhall. 

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 24. maj (og før det den 15. marts) til den 13. december. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall. Købte billetter til Atlas-koncerten gælder naturligvis fortsat.

Bemærk: Koncerten er en siddekoncert.

16. november: Vi må desværre meddele, at Alex Riel har været nødt til at trække sig som trommeslager i Jens Jefsen Trio pga vedvarende rygsmerter og gigt. Heldigvis har trioen fundet en både værdig og kompetent afløser i form af Jonas Johansen. Forbindelsen mellem Jonas Johansen og Jens Jefsen Trio er nemlig ikke ny, idet han tilbage under indspilningerne af trioens album, Bejazzled (fra 2002), afløste Alex Riel på en håndfuld af numrene.

 

På foranledning af Jazzselskabet Aarhus – og i samarbejde med spillestedet, Atlas – genopstår den legendariske Jens Jefsen Trio i sin originale besætning (1988-2001) til en unik konceptkoncert.

Trioen skal i udgangspunktet fremføre albummet, ‘Interaction’, som blev indspillet i DR’s studie 1 i Århus i 1990 og udgivet året efter.

Det at fremføre et specifikt album fra start til slut er et koncept, der er forholdsvis usædvanligt i jazzmiljøet, men som i flere år har været dyrket indenfor mange andre genrer. Det er os derfor en stor ære og ganske glædeligt, at Jens Jefsen Trio har været modige nok til at tage vores udfordring op. Der vil blive tale om en genfortolkning af materialet fra ’Interaction’, og således vil musikken – tro mod det jazz ér – ganske givet flyde nye og andre steder hen, end den gjorde for knap 30 år siden. Der venter uden tvivl publikum en særdeles spændende oplevelse!

Her er hvad Gaffas anmelder skrev om ’Interaction’ tilbage i 1991:
“Dette er et veritabelt stjerneskud af en plade, der indeholder utrolig smuk musik, fremført med sjælden nerve. Her bliver virkelig tryllet, og selv om ’Interaction’ står i Jefsens navn, er det fuldt fortjent, at hans to medspillere også er fremhævet på omslaget.”

Line-up:

Jens Jefsen (bas)

Uffe Steen (guitar)

Alex Riel (trommer)


Se tidligere arrangementer

 
Du er her: ForsideKommende arrangementer

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk