Bliv medlem

Meld dig ind i foreningen Jazzselskabet Aarhus, en af landets ældste jazzforeninger

Vi er glade for at mange vælger at støtte op om foreningens frivillige arbejde omkring at præsentere jazz i alle afskygninger i Aarhus – og der er altid plads til endnu flere medlemmer.

Når du er medlem, så får du rabat til alle Jazzselskabets koncerter, og derudover masser af skønt samvær i selskab med god musik 🙂

Samtidig er du med til at støtte den levende musik i Aarhus og vise omverdenen at den lokale scene med jazzmusik, den er vi mange der sætter stor pris på og nødigt vil undvære.

Pris for medlemskab
200 kr. om året for enkeltpersoner.

Medlemmet tilmelder sig for 1 år ad gangen og bliver automatisk fornyet året efter. Så hvis man eks. melder sig ind den 15/3 i år, så bliver den automatisk fornyet den 15/3 året efter.

Automatisk fornyelse af medlemskab. 14 dage før fornyelse modtager medlemmet en mail om de vil fortsætte eller ej, de kan afmelde sig via et link i mailen.

Sådan bliver du medlem
Du trykker på nedenstående link, og så bliver du guidet til hvordan du køber et medlemskab.

Når du køber billetter i forsalg, så skal du indtaste enten medlemsnummer eller mailadresse efter du har indtastet dit billetkøb. Herefter vil dine valgte billetter få medlemsrabat.

Vi anbefaler alle at købe billetter i forsalg og få dem scannet ved indgangen til vores koncerter. Derved undgår vi fremover kontanthåndtering og vi har styr på hvor mange der bliver lukket ind til koncerterne, så vi kan overholde gældende lovgivning og restriktioner.

TRYK PÅ LINKET HER :

KØB AF MEDLEMSKAB JAZZSELSKABET AARHUS HER