Ung Jazz semifinale

  • Fredag d. 10. marts kl. 19.30
  • CasaV58, Vestergade 58, 8000 Aarhus C
  • Gratis adgang

Jazz Danmark har igen i år bedt Jazzselskabet i Aarhus om at være vært for den ene af årets semifinaler i konkurrencen Ung Jazz. Her vil to bands dyste med koncerter af hver 40 minutters varighed. Derefter vil konkurrencens dommerpanel afgøre, hvilket af de to bands der går videre til finalen.

Konkurrencen henvender sig til upcoming bands fra hele landet, som er funderet i lokale MGK centre og konservatorier.

De to hold der skal konkurrere I Aarhus er:

Mads Houe & The Quavers

Mads Houe & The Quavers er et innovativt og spændende orkester ledet af den aalborgensiske trommeslager og bassist Mads Houe Sørensen. Musikken henter inspiration fra en bred vifte af genrer idet bandet både spiller funk, swing og i nordisk jazzet stil. Musikken skal opleves live, da hver koncert vil give musikken et unikt præg, og i bandet er det største ønske at give publikum en god oplevelse, og de gør altid deres ypperste for at nå udover scenekanten.

Claudia Campagnol

Sangerinde Claudia Campagnol synger og spiller klaver, enten solo eller i som trio-, kvartet- eller kvintetkonstellationer. Hendes lyd er varm og soul’et med inspiration fra pop og rhythm’n’blues, men også med en klar jazzreference, hvor improvisation og dynamik er i fokus. Claudia Campagnol spiller og synger lige fra hjertet, og for hende er musikken ren kommunikation, hvor hun inviterer publikum indenfor i sit univers og, hvor hun agerer værtinde for dem.

Blandt tidligere vindere er navne som JazzKamikaze, Lars Fiil Quartet, Interfoam og Andromeda. Der er udsigt til en spændende aften med ny navne.

 

 

 


← Alle Tidl. arrangementer

Du er her: ForsideTidl. arrangementerUng Jazz semifinale

Jazzselskabet Aarhus
Nørre Alle 96, 4.
8000 Århus C
CVR: 9701 6968

Info@jazzselskabetaarhus.dk

www.jazzselskabetaarhus.dk