Kommende arrangementer

Radio Bévort

 • Søndag 15. april kl. 17
 • Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade
 • Entré: 100/130 kr (medlem/ikke-medlem)

Radio Bévort består af en udsøgt række af landets bedste jazzmusikere. Pernille Bévort er en af Danmarks fineste saxofonister og komponister. Ved dagens koncert præsenterer hun sin seneste udgave af Radio Bèvort, en farverig konstellation af musikere af forskellig nationalitet, som bidrager med en følelsesmættet og billedskabende musik. Gennem brugen af det store arsenal af blæseinstrumenter tilføjes musikken en stor klanglig spændvidde, der giver både smukke og fascinerende øjeblikke med sin blanding af tango og jazz.
 
Radio Bévort er en dejlig, farverig og halvstor gruppe. Gruppens line up, hvor de 4 blæsere dobler, og hvor Francesco Cali veksler mellem at spille på enten harmonika eller piano, kombineret med et fremragende rytmeteam på guitar, bas og trommer; giver ensemblet en helt særlig lyd, der rummer mange nuancer, udtryksmuligheder, og skiftende teksturer og instrumenteringer.
 
Line up
Pernille Bévort, tenor- og sopransax
Mariane Bitran, fløjte
Aske Drasbæk, Altsax, klarinet
Ole Visby, tenorsax, klarinet
Francesco Cali, accordion, klaver
Morten Ankarfeldt, bas
Bjørn Heebøl. trommer


Ken Peplowski – Scandinavian Five

 • Søndag 22. april kl. 20
 • Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade
 • Entré 120/150 kr (medlem/ikke-medlem)
 • Forsalg via www.billetto.dk

Publikum kan forvente en jazzoplevelse fra øverste hylde, når new york’eren Ken Peplowski møder et skandinavisk top hold. Ken Peplowski især berømmet for sit uovertrufne klarinetspil, mange gange udnævnt til en af jazzens bedste klarinetister og en oplagt arvtager til Benny Goodman.
 
Ole Kock Hansen er blandt de mest respekterede pianister og arrangører i dagens Danmark. Jacob Fischer er blandt de mest prisbelønnede musikere i Danmark. Bassist Hans Backenroth er en gigant på den svenske jazzscene og Kristian Leth er kendt for sit stabile trommespil og for sine mange initiativer med at invitere en lang række af udenlandske musikere til Skandinavien.
Line up
Ken Peplowski sax, klarinet
Ole Kock Hansen, klaver
Jacob Fischer, guitar
Hans Backenroth, bas
Kristian Leth, trommer


Steve Swallow & Mogensen/Ulrik Quartet

 • Søndag 6. maj kl. 17
 • Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade
 • Entré: 130/150 kr (medlem/ikke-medlem)
 • Forsalg: www.billetto.dk

Steve Swallow er levende jazzhistorie.
 
De internationale jazznavne der har nydt godt af Swallows melodiøse kompositioner og virtuose basspil er omfattende og tæller navne som Gary Burton, Carla Bley og John Scofield.
 
Denne koncert præsenterer Swallow sammen med Hans Ulrik, Heine Hansen og Anders Mogensen, musikere der alle er velkendte navne i dansk og international jazz.
 
De vil spille materiale fra alle fire musikere, ikke mindst klassiske Swallow-numre som Falling Grace og Eiderdown der allerede har fundet vej ind i The Great American Songbook.
 
Line up
Hans Ulrik, saxofon
Heine Hansen, klaver
Steve Swallow, el-bas
Anders Mogensen, trommer


Se tidligere arrangementer

 
Du er her: ForsideKommende arrangementer

Jazzselskabet Aarhus
Sjællandsgade 130, 1
8000 Århus C
CVR: 9701 6968
jazzselskabet@gmail.com

www.jazzselskabetaarhus.dk