Kommende arrangementer

Marco Mezquida/Bodilsen Trio

  • Søndag d. 16. september kl. 17
  • Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade
  • Entré: 120/150

 

 

I 2003 tog Jesper Bodilsen initiativ til at samle en trio med den italienske pianist Stefano Bollani og danske Morten Lund, et samarbejde der resulterede i koncerter på festivaler og i koncertsale verden over.
Nu har han endnu en gang samlet en trio af internationalt format. Med sig har han pianisten Marco Mezquida, der er Spaniens nye stjerneskud, og som henrykker alle med sit utrolige touch og musikalske overskud. På trommer fuldendes trioen af danske Martin Andersen, som i en årrække har hørt til blandt Danmarks bedste trommeslagere, og som i øvrigt stammer fra samme hjemby som Bodilsen, hvor de spillede sammen, inden deres karriere tog fart.
Man kan se frem til en trio med en superpianist og et samspil på næsten telepatisk niveau.

Line up: Marco Mezquida (p), Jesper Bodilsen (b), Martin Maretti Andersen (drm)


Scott Hamilton meets Jesper Thilo

  • Torsdag d. 20. september kl. 20
  • Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal
  • Entré: 205/235. Salg til medlemspris klik her

Når man spørger Jesper Thilo, hvilken tenorsaxkollega han allerhelst vil være sammen med på scenen, er svaret Scott Hamilton.
Ved denne koncert træder saxofonisternes forskellighed tydeligt frem, og netop forskelligheden fremhæver den andens styrke, udtaler de begge. De har en fælles rod i mainstreamjazzen og swingtraditionen. Mens Hamilton er mere indadvendt med en lettere tone end Thilos, er vores gamle kending fra Bent J. den mere udadvendte.
Det bliver en aften med to af mainstreamjazzens fornemste, nulevende udøvere
Line up: Scott Hamilton (sax), Jesper Thilo (sax), Søren Kristiansen (p), Hans Backenroth (b),
Kristian Leth (drm)


Questa Invisible

  • Søndag d. 30. september kl. 17
  • Casa V58, Vestergade 58
  • Entré: 100/130

 

Cuesta Invisible har fundet sit udtryk i tangoens smalle gader, de små sidegader der fører ned til milongaen i byens folkerige kvarterer, hvor tangoen føler sig hjemme, men som guiden anbefaler, at man ikke går ned i. Men netop derfor bliver man nysgerrig og følger den inciterende musik ind i anden baggård. I ny og næ dukker tangoen op på offentlige pladser og større scener samt i nye klæder uden for Argentina.
Et eksempel er Cuesta Invisible, i tangosammenhænge en utraditionel besætning, der har valgt at fortolke den del af tangoen, som ligger jazzen nærmest og giver plads til musi-kerne som solister.

Line up: Jens Balder Sørensen (trb, voc), Niels Vincent (sax), Lasse Frimodt Christensen (g),
Poul Erik Jørgensen (b)

 

 


Se tidligere arrangementer

 
Du er her: ForsideKommende arrangementer

Jazzselskabet Aarhus
Sjællandsgade 130, 1
8000 Århus C
CVR: 9701 6968
jazzselskabet@gmail.com

www.jazzselskabetaarhus.dk