Kommende arrangementer

Marilyn Mazur Special

  • Torsdag d. 23. november kl. 19.30
  • Elværket Thorsvej 4, Aabyhøj
  • Entré: 120/90 billetforsalg her

Elværket i Aabyhøj arrangerer koncert med verdensstjernen Marilyn Mazur. Er du medlem af Aarhus Jazzselskab, får du rabat på billetten.

Marilyns musik inviterer lytterne indenfor i en eventyrlig verden med mangefarvede stemninger og livlige energier. Der er god plads til individuelle udfoldelser og åbne drømmende lydlandskaber, masser af rytme og slagtøj fra hele verden, stærke melodier og fængslende dramatiske forløb.

Gruppen her er sammensat af fire af Marilyns nære musikalske venner, som har spillet sammen i flere forskellige formationer og i hinandens orkestre gennem mange år.

Line-up:

Marilyn Mazur: trommer, percussion og vokal
Jakob Buchanan : flygelhorn&trompet
Makiko Hirabayashi : piano & keyboard
Klavs Hovman : bas

 


Ronnie Cuber med dansk power trio

  • Onsdag d. 29. november kl. 20
  • Musikhuset Aarhus, Lille Sal
  • Entré 210/180 Køb billet ved at klikke her

Amerikanske Ronnie Cuber er et ikon inden for den funky del af jazzmusikken. Dels var han med i George Bensons tidlige kvartet, og dels har han ofte optrådt med trommeslageren Steve Gadds bands, f.eks. det navnkundige orkester “The Gadd Gang”. Hans instrument er primært barytonsaxen, men han medbringer ofte andre saxofontyper. Han har været medlem af Mingus Big Band og har været med på backingholdet med B. B. King, Paul Simon og Eric Clapton.

Han får ved koncerten følgeskab af ingen ringere end Kjeld Lauritsens trio

Koncerten vil indeholde en blanding af numre fra de førstnævnte, legendariske orkestre og kendte mainstream jazz standards.

Line up

Ronnie Cuber, sax

Kjeld Lauritsen, hammondorgel

Uffe Steen, guitar

Søren Frost, trommer


Sisters of Jazz It’s all about the ladies

  • Søndag d. 10. december kl. 17
  • Kunsthal Aarhus, J. M. Mørks Gade
  • Entré 120/90

Sisters of Jazz hylder de skjulte, succesrige damer, som står bag tekst, musik og arrangementer til nogle af vores mest spillede og mest elskede jazz standards gennem tiderne. Nogle af dem, der står på programmet, er Dorothy Fields, Nancy Hamilton, Marian McPartland og Mary Lou Williams.

Konstellationen Sisters of Jazz blev oprindelig sat sammen til en koncert i Sverige under forsommeren 2014, af den svenske jazzsangerinde og sangskriver Anna Pauline.

Da koncerten, som var en hyldestkoncert til de kvindelige jazzvokalister, blev flot modtaget blandt publikum og svensk presse, besluttede man sig for at danne et fast orkester. Et dameorkester hvor man ikke kun hyldede kvindelige vokalister, men også komponister og tekstforfattere, kvindelige ”hjeltinder” inden for jazz.

 

Line up

Anna Pauline Andersson, vokal

Amanda Sedgwick, altsaxofon

Lis Wessberg, basun

Catrine U. Frøhlund, klaver

Ida Hvid, bass

Cornelia Nilsson, trommer, percussion


Se tidligere arrangementer

 
Du er her: ForsideKommende arrangementer

Jazzselskabet Aarhus
Sjællandsgade 130, 1
8000 Århus C
CVR: 9701 6968
jazzselskabet@gmail.com

www.jazzselskabetaarhus.dk