Astrid Engberg (DK) + Kalaha (DK)


Sted:

Entre:

  • Lørdag 13. juli kl. 14.30
  • SPOT Royal Scenen, Immervad, Aarhus C
  • Entre: Gratis

Jazzselskabet Aarhus er stolte af at kunne præsentere disse gratis udendørskoncerter i samarbejde med SPOT-festivalen.

Den danske sanger, producer, komponist, musiker og DJ, Astrid Engberg, sætter sit eget unikke twist på den moderne soul. Hun henter inspiration i mange forskellige genrer såsom jazz, soul, hiphop, klassisk såvel som elektronisk musik til sine musikalske landskaber, der både trækker på musikerens skandinaviske rødder såvel som mange rejser.

Astrid Engbergs stemme rummer både en oprigtig skrøbelighed og en dyb styrke, der bærer teksterne sikkert frem. Hun har både haft succes med sin egen musik, men har også arbejdet sammen med musikere over hele verden og optræder på mere end tyve internationale albumudgivelser.

Arbejdet som både musiker og DJ har givet Astrid Engberg en stor liveerfaring, som vil være til stede på SPOT Royal scenen denne sommer i forlængelse af hendes optrædener på dette års SPOT.

Kalaha har de seneste år arbejdet på at nedbryde genredefinitioner inden for musikken, hvor de hensynsløst blander bandets eget musikalske udtryk med alle tænkelige genrer og indtryk, de kan komme i nærheden af. Resultatet er et farverigt og uforudsigeligt lydbillede af kalejdoskopisk festmusik, der tager dig med til alt fra elektroniske gadefester til stammedans; ganske enkelt lyden af en globaliseret verden.

Midt i de festlige og hede rytmer finder du dog også et eftertænksomt og velreflekteret tekstunivers, der ligesom tonerne udspiller sig i et univers farvet af globaliseringens mange emner og facetter.

Kalender

CLASH

CLASH er saxofonisten Michael Bladts helt nye projekt, der fik debut under Aarhus Jazzfestival 2022. Med…
|
Gyngens Maritza-sal, FO-byen, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C

Gilbert Holmström Quintet

Gilbert Holmström, den banebrydende saxofonist og komponist med et helt eget energifelt i svensk jazzhistorie, modtog…
|
Gyngens Maritza-sal, FO-byen, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C

Red Kite (DK / IT / FR / AT)

Red Kite er en paneuropæisk dansk / italiensk / fransk / østrigsk kvintet, der spiller akustisk…
|
Skt. Nikolaigården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C