Dobbeltkoncert: Antonio Dayyani Sextet + AERO


Sted: Skt. Nikolaigården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C

Entre: 130 / 100 / 50 kr.

Køb din billet her

Antonio Dayyani Sextet har i løbet af kort tid etableret sig som en helt original spiller på den moderne, danske jazzscene. “Uden tvivl en af årets debutplader”, skrev Niels Overgaard om debutalbummet, Herfra kan det kun gå to veje, der udkom i sommeren 2022 og hurtigt manifesterede sin kvalitet ved rosende anmeldelser, begejstrede publikummer over hele landet og med masser af airplay på DR P8 Jazz. Musikken betegnes som lyrisk og nordisk inspireret med en tilbagelænet, organisk, skramlet og tiltalende lyd, hvor man inviteres indenfor i Dayyani’s hjem med musik og omsluttes af den gode stemning. Antonio Dayyani’s talentfulde, unge sextet består af enestående musikere fra hjembyen Aarhus.

Besætning:

Antonio Dayyani (trommer), Andrea Maagaard (piano), Harald Hagelskjær (kontrabas), Jakob Sørensen Askjær (trompet), Cahlo Heyman (guitar) og Magnus Tækker (pedal-steele).

 

AERO består af fire unge jazzmusikere med noget på hjerte. Musikken er originale kompositioner skabt ud fra musikernes egne erfaringer og oplevelser med inspiration i den

moderne og nordiske instrumental-jazz. Ordet “Aero” er et gammelt græsk ord for luft og det at flyve, der symboliserer det luftige, frie og drømmende udtryk i kvartettens lyd. Musikken spænder fra sjælfyldte ballader til hurtige og kraftfulde energiudladninger, som skabes gennem legende samspil i skarpe arrangementer.

Besætning:

Hjalte Hviid Mikkelsen (klaver), Jacob Djursaa (guitar), Kristoffer Bliksted (kontrabas) og Tobias Granum (trommer).

Kalender

CLASH

CLASH er saxofonisten Michael Bladts helt nye projekt, der fik debut under Aarhus Jazzfestival 2022. Med…
|
Gyngens Maritza-sal, FO-byen, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C

Gilbert Holmström Quintet

Gilbert Holmström, den banebrydende saxofonist og komponist med et helt eget energifelt i svensk jazzhistorie, modtog…
|
Gyngens Maritza-sal, FO-byen, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C

Red Kite (DK / IT / FR / AT)

Red Kite er en paneuropæisk dansk / italiensk / fransk / østrigsk kvintet, der spiller akustisk…
|
Skt. Nikolaigården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C