Dominique + Jesper Hedegaard – Sound of Brasil


Sted: Skt. Nikolaigården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C

Entre: 150 / 120 / 60 kr.

Køb din billet her

Fortryllende stjerne med brasiliansk swing

Siden Danmark havde besøg af Joyce Moreno og Rosa Passos, har der ikke været en større brasiliansk sangerinde i Danmark.

Dominique optræder sammen med den internationalt anerkendte pianist og banebryder Jesper Hedegaard samt to fremragende brasilianske musikere, Rômulo Duarte og Ale Damasceno, som har spillet med de største artister i Brasilien. Samt den danske solist Alexander Kraglund som har modtaget stor anerkendelse for sin tilgang til brasiliansk musik.

DOMINIQUE – En fortryllende stjerne med brasiliansk swing, som har brilleret i THE VOICE BRASIL i 2023. En gudsbenådet sangerinde fra Sambaens og Bossa Novaens land. Født og opvokset i Salvador i staten Bahia, som er Sambaens arnested, bringer hun en ny og ungdommelig lyd, der er hendes egen.

Hendes optræden på THE VOICE BRASIL var så bemærkelsesværdig at, dommeren Lulu Santos sammenlignede Dominique med den store sangerinde Elis Regina: ”En mindeværdig optræden! Vi havde Dominique til praktisk talt at levere ‘love on top’. Du har den stemme, som jeg kalder en laserstråle. Fordi du har præcision i tonerne, og du gør det naturligt”.
Repertoiret byder på sange af Tom Jobim, Dorival Caymmi, Ivan Lins og Djavan samt egne kompositioner. Det vil sige, at publikum kan forvente kendte Bossa Novaer og Sambaer, intime ballader, uventede brasilianske sange samt instrumentale kompositioner med vokal.

JESPER HEDEGAARD SOUND OF BRASIL har bidraget med lyden af Brasilien i mange år, og har for nyligt spillet på Jazzklubben Giant Steps, hvor gruppen blev hyldet med stående applaus. Jesper Hedegaard har viet sit liv til den brasilianske musiktradition. Han vandt prisen Troféu Caymmi i Salvador i staten Bahia for bedste gruppe, og har med stor glæde spillet Bossa Nova for Kong Frederik på Den Brasilianske Ambassade.

Han har akkompagneret brasilianske ikoner som Miúcha og Zezé Motta og har i mere end 4 årtier spillet Brasiliansk Instrumentalmusik med flere af Brasiliens fremmeste musikere i Brasilien, Portugal og i Danmark. I 12 år har han som udøvende pianist boet i Brasilien, og Jesper har siden 1976 bragt over 100 brasilianske musikere og artister til Danmark.

Line up:
Dominique – vokal
Alexander Kraglund – violin, bratsch, vokal og mundharpe
Jesper Hedegaard – piano
Rômulo Duarte – bas
Ale Damasceno – trommer

Se en intro her: https://youtu.be/R-cFg_vBZjo

Kalender

Dominique + Jesper Hedegaard – Sound of Brasil

Fortryllende stjerne med brasiliansk swing Siden Danmark havde besøg af Joyce Moreno og Rosa Passos, har…
|
Skt. Nikolaigården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C

Fredrik Lundin Overdrive Revisited – special guest Gustaf Ljunggren

Fra 2000-2010 ledede Fredrik Lundin det eksplosive 11 personer store Fredrik Lundin Overdrive, der med 2…
|
Musikhuset Aarhus, Lille Sal

Kira Skov synger Billie Holiday

Billie Holidays vidunderlige stemme og hendes uafrystelige nærvær på indspilninger og filmklip påvirker os alle fra…
|
Musikhuset Aarhus, Lille Sal