Jeff Hamilton Trio


Sted:

Entre:

  • Søndag d. 28. oktober kl. 15
  • Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal
  • Entré: 205/235. Salg til medlemspris klik her

Der er udsigt til en helt enestående jazzoplevelse, når vi får besøg af den amerikanske trommeslager Jeff Hamilton. Verdens mest swingende trommeslager. Så kort kan Jeff Hamilton beskrives, hvilket også er grunden til, at hans CV er en ren ”who’s who” over jazzhistoriens største ikoner.

I 1977 blev han medlem af Woody Hermans Orchestra og derfra gik det løs med indspilninger og turnerer over hele verden med blandt andre L. A. Four, Ella Fitzgerald, Ray Brown, Monty Alexander, Count Basie Orchestra og ikke mindst Oscar Peterson med hvem han var fast medlem i 5 år og Natalie Cole, hvor Hamilton medvirker på de Grammy-vindende udgivelser ”Unforgettable” og ”Still unforgettable”.

I de senere år har man kunne opleve Jeff Hamilton med Diana Krall og med egne grupper som Clayton-Hamilton Jazz Orchestra og Jeff Hamilton Trio. Jeff Hamilton Trio har udgivet 11 albums. Senest fra 2018 er Live From San Pedro. Med sig i trioen har Jeff Hamilton den israelske pianist Tamir Hendelman og bassisten Jon Hamar.

Hamiltons verdensklassetrommespil er – udover at være superswingende -4 meget melodisk udført med et ”touch” og timing samt en iderigdom man kun oplever, når en stjerne fra jazzens ”øverste hylde” indtager scenen. Med andre ord, med Jeff Hamiton Trio, er der er lagt op til en koncertoplevelse i særklasse.

Line up: Tamir Hendelman (klaver), Jon Hamar (bas), Jeff Hamilton (trommer)

Kalender

Dominique + Jesper Hedegaard – Sound of Brasil

Fortryllende stjerne med brasiliansk swing Siden Danmark havde besøg af Joyce Moreno og Rosa Passos, har…
|
Skt. Nikolaigården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C

Fredrik Lundin Overdrive Revisited – special guest Gustaf Ljunggren

Fra 2000-2010 ledede Fredrik Lundin det eksplosive 11 personer store Fredrik Lundin Overdrive, der med 2…
|
Musikhuset Aarhus, Lille Sal

Kira Skov synger Billie Holiday

Billie Holidays vidunderlige stemme og hendes uafrystelige nærvær på indspilninger og filmklip påvirker os alle fra…
|
Musikhuset Aarhus, Lille Sal