Olga Witte Organ Trio No 2 + 3


Sted: Vor Frue Kirke, Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus C

Entre: 100 / 80 / 50 kr.

Køb din billet her

Olga Witte Organ Trio No 2 + 3 er en dobbeltkoncert, der varer omkring en time. Begge trioer integrerer eksperimentel jazz, moderne kompositionsmusik samt strukturer, principper og praksisser fra balinesisk gamelan, som hun har lært ved musiketnologiske feltarbejder på Bali i alt 1½ år siden 2005. Olga Wittes kompositoriske arbejde er støttet af Dansk Komponistforening/KODA kultur og Statens Kunstfond, og koncerten er støttet af Dansk Komponistforening/KODA Kultur, DOKS og Aarhus Kommune.

Olga Witte Organ Trio No 3: Sorte huller
Første del af koncerten vil være Olga Witte Organ Trio No 3 med et helt nyt værk for pibeorgel (Witte) og to trommesæt betjent af de eksperimenterende og meget anerkendte trommeslagere Christian Windfeld og Thomas Eiler. Witte arbejder i værket kompositorisk med de fysiske love, der gør sig gældende ved sorte huller og historien i børnebogen ”Black Holes and Uncle Albert”, og den særegne konstellation vil fremføre markante nye sanselige lydbilleder i spændet mellem improvisation og komposition.

Olga Witte Organ Trio No 2: Calon Arang med skyggedukkeforestilling

Olga Witte Organ Trio No 2 er en koncert komponeret af Olga Witte for pibeorgel og to saxofoner (Anja Nedremo på altsaxofon og Jacob Danielsen på tenorsaxofon), hvor hun musikalsk har fulgt historien om heksen Calon Arang. Hun fremfører ikke historien som filmmusik, men som i blokken JazzNyt beskrives som hendes ” helt eget og dybt originale musikalske sprog. Hun er så dybt inde i musikken, at det smelter sammen på forunderlig logisk vis. Det er vildt og mildt – og værd at gå på opdagelse i.”

Koncerten arrangeres i samarbejde med Vor Frue Kirke.

Kalender

CLASH

CLASH er saxofonisten Michael Bladts helt nye projekt, der fik debut under Aarhus Jazzfestival 2022. Med…
|
Gyngens Maritza-sal, FO-byen, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C

Gilbert Holmström Quintet

Gilbert Holmström, den banebrydende saxofonist og komponist med et helt eget energifelt i svensk jazzhistorie, modtog…
|
Gyngens Maritza-sal, FO-byen, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C

Red Kite (DK / IT / FR / AT)

Red Kite er en paneuropæisk dansk / italiensk / fransk / østrigsk kvintet, der spiller akustisk…
|
Skt. Nikolaigården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C