Pierre Dørge & New Jungle Orchestra (DK/NO/SE/GH)


Sted: Spillestedet Turkis Vester Allé 15, 8000 Aarhus C

Entre: 130 / 100 / 50 kr.

Køb din billet her

Ægte verdensmusik og uimodståelig spillelyst
Jungleorkesteret har nu eksisteret i 42 år, hvilket er en enestående bedrift – især for et mellemstort orkester.
Bandet blev af et amerikansk tidsskrift for år tilbage regnet for et af de få orkestre, som spiller “ægte” verdensmusik. Det forstås, når orkesteret har spillet i mere end 60 (!) lande over hele verden og har hentet inspiration fra alverdens kulturer og musikarter. Derudover er kernen i Pierre Dørges inspirationskilder Duke Ellington og Charles Mingus.
Flere hævder, at moderne jazz er for seriøs og mangler humor. Det er bestemt ikke tilfældet med Jungleorkesteret, som spiller med en uimodståelig glæde og spillelyst, uanset om de fremfører en koral af Carl Nielsen, swinger eller “skejer ud” i en dadaistisk leg med sproget. Kreativiteten har ingen begrænsninger!
Kender du Jungleorkesteret vil du glæde dig til genhøret. Har du ikke hørt dette unikke orkester før, har du noget at se og høre frem til!
Pierre Dørge (g, cond), Gunnar Halle (trp), Jakob Mygind (sax), Anders Banke (sax, cl), Kenneth Agerholm (trb), Irene Becker (p, key), Thommy Andersson (b), Ayi Solomon (perc), Martin Andersen (drm)

Kalender

Gilbert Holmström Quintet

Gilbert Holmström, den banebrydende saxofonist og komponist med et helt eget energifelt i svensk jazzhistorie, modtog…
|
Gyngens Maritza-sal, FO-byen, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C