Young Jazz Night: Vingborg/Valencia & JUNO


Sted: Spillestedet Turkis Vester Allé 15, 8000 Aarhus C

Entre: 80 kr.

Køb din billet her

I tæt samarbejde med spillestedet Turkis Aarhus er du hermed inviteret til en eksperimenterende aften med masser af dans på de persiske tæpper! Vær med på en magisk hyldestrejse til jazzen, når vi får besøg af to unge jazz bands, som vil præsentere os for skønne melodier og komplekse rytmer.
VINGBORG/VALENCIA
Vingborg/Valencia er et nyere navn på den aarhusianske jazzscene. Kvartettens kompositioner bærer præg af en nysgerrighed og skabertrang. Musikken er let at fordybe sig i og nærmest meditativ i sin form. Lyder er samtidig minimalistisk og jazzet, men formår også at brede sig ud over jazzens egne rækker. Omdrejningspunktet er simple, men stærke melodier, som trækker tråde til den nordiske jazzscene. Med en særlig kærlighed til gamle folkeviser spiller kvartetten sig ind i deres helt eget lydunivers; et univers, som er afslappende, drømmende og udfordrende.
JUNO
JUNO er et ungt band bestående af fem musikere, der mødtes på det prestigefyldte Jazzakademi i Trondheim, Norge. Deres fængende popmelodier kombinerer komplekse groovy rytmer, rap og eksperimentel improvisation. Bandet indkapsler dansable musik med overraskende vendinger og fængslende musikalsk dybde, hvilket resulterer i spændende og energiske liveoptrædener.

Kalender

CLASH

CLASH er saxofonisten Michael Bladts helt nye projekt, der fik debut under Aarhus Jazzfestival 2022. Med…
|
Gyngens Maritza-sal, FO-byen, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C

Gilbert Holmström Quintet

Gilbert Holmström, den banebrydende saxofonist og komponist med et helt eget energifelt i svensk jazzhistorie, modtog…
|
Gyngens Maritza-sal, FO-byen, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C

Red Kite (DK / IT / FR / AT)

Red Kite er en paneuropæisk dansk / italiensk / fransk / østrigsk kvintet, der spiller akustisk…
|
Skt. Nikolaigården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C